Warning: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/vhosts/hairextensions4you.nl/httpdocs/site/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/vhosts/hairextensions4you.nl/httpdocs/site/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198

 

 

TEST VÓÓR PLAATSING M'N HAAR OP KWALITEIT, WAAROM?
Omdat het plaatsen van extensions in (zwaar) beschadigd haar een contra-indicatie is. Droog kan het er redelijk uitzien, maar als er een pluk natgemaakt is, komt de ware kwaliteit van het haar naar boven. De spankracht van nat haar is ook anders dan droog haar.  Extensions kunnen natuurlijk altijd geplaatst worden, maar je krijgt een probleem met uithalen. Het kan dan gaan afbreken of véél "eigen haar" kosten en dat is niet de bedoeling. Hairextensions 4 you test als ENIGE het haar van de klanten om te kijken of het geschikt is! Indien er bij de uitgroei nog voldoende gezond haar is, is plaatsing vaak geen probleem.

IEDEREEN ZEGT IETS ANDERS OVER DE DRAAGTIJD VAN EXTENSIONS, WAT IS NU WAAR?
Ervaring is de beste graadmeter. Mijn advies; 3, 4 maanden!  Verkoop-technisch staat het natuurlijk veel beter om 7 maanden te noemen. Maar dat is vaker om het prijskaartje te vergoeilijken dan dat het realiteit is. Het haar gaat lang mee, maar het gaat ten koste van je haar(vervilting).

MAAKT DE WIJZE VAN VASTMAKEN VAN DE EXTENSIONS WAT UIT?
Ja.  Er zijn methodes waar meerdere extensions tegelijk worden vastgemaakt. Een grove methode… Of er kunnen "matjes" in het haar worden vastgezet met bondings. Hier zijn veel klachten over en draagt niet zo vrij als extensions.  Na ca. 4, 5 weken moeten de matjes weer naar boven worden geplaatst. Een kostbare methode.  Extensions kunnen ook  worden bevestigd met vlechten/garen; zichtbaar, van korte duur & killing voor je haar. Een afro methode die beter geschikt is voor (sterk)afro haar.  Hairextensions 4 you werkt nog met een hittetang, waarbij de bonding wordt gesmolten en om het haar heen gerold. Zodat je een nette, ronde bonding krijgt. Stuk voor stuk, precies werk, voor een netjes resultaat.

“IK HEB DUNNE PLEKKEN BOVEN OP MIJN HOOFD, KAN IK NU EXTENSIONS LATEN PLAATSEN?”
Nee, want dan is er niet genoeg eigen haar om de bondings te “verbergen”. Bondings zijn kleine verhardingen in het haar; het punt waar de extension aan het eigen haar wordt vastgezet. Hier moet eigen haar over heen vallen, anders is dit geen mooi, natuurlijk gezicht. Om die reden worden er ook geen extensions in de contourlijn(rond het gezicht) geplaatst Het is de bedoeling dat niemand ziet dat je extensions draagt, anders voel je je daar niet prettig mee. Kale plekken worden veroorzaakt door; hormonale kaalheid,  zwaar medicijn gebruik, bestralingen/chemo/etc. Voor extensions is dit een contra-indicatie

“HOE DIK IS EEN EXTENSION?”
100% human hair word gewogen en weergegeven in grammen. Hairextensions 4 you maakt gebruik van  0,7 en 1 grams extensions. De meeste extensions zijn 0.5 gram. Dit betekend dat je er véél meer van nodig hebt voor hetzelfde resultaat. Dus Hairextensions 4 you levert waar voor z’n geld…

IK HEB SLECHTE ERVARINGEN MET EXTENSIONS”
Dit kan een aantal redenen hebben; Degene die de extensions plaatst is niet gediplomeerd. Er is niet gekeken naar de kwaliteit van het eigen haar. Indien het haar te zwak is door té veel verven/permanenten en er zijn tóch extensions geplaatst, dan kost dit je eigen haar.  Dit is een contra-indicatie De extensions hebben te lang in je haar gezeten, waardoor het is gaan vervilten. Hoe snel je haar vervilt is persoonsgebonden. Vandaar de stelregel; 3-4 maanden. Door de prijzen die Hairextensions hanteerd is dit ook mogelijk!
Er is een slechte kwaliteit extension gebruikt. Er is meer “troep te koop dan kwaliteit”. Als leek kun je dit misschien niet goed beoordelen. Laat je daarom dus goed voorlichten! Bij een 1e afspraak word je ook verschillende soorten haar getoond, waardoor je het verschil in kwaliteit kunt zien.
Heb je je haar op de juiste manier onderhouden?

“HOE LANG MOET MIJN HAAR ZIJN OM EXTENSIONS TE PLAATSEN?”
Hoe langer je eigen haar is, hoe mooier het resultaat. De lagen zijn dan ook lang genoeg om over de bondings heen te vallen. Als je hele korte lagen hebt, kun je de bondings al na 2 maanden gaan zien, omdat je haar natuurlijk groeit, en daardoor de bonding ook mee naar beneden groeit.  Ook dit is weer persoonsgebonden, bij de één kan het wel voor een mooi resultaat, bij de ander niet.

“IK WIL EEN VERLENGING, HOEVEEL HEB EXTENSIONS HEB IK NODIG?”
Over het algemeen; hoe dunner je haar, hoe minder extensions je nodig hebt voor een verlenging. Indien je dik haar hebt, heb je meer extensions nodig. Anders wordt het bovenaan heel dik en de verlenging te dun in verhouding met je eigen haar. Soms is er al een verlenging mogelijk met 75 stuks. Zie “voorbeelden”.

“WAAR WORDEN DE EXTENSIONS GEPLAATST?”
De extensions worden gelijkmatig over het hoofd verdeeld, m.u.v. de contourlijn( langs het gezicht) en onderin de nek. Door het gelijkmatig plaatsen van de extensions wordt het kapsel één geheel qua kleur en structuur van het haar.  De extensions zijn van een andere DNA gemaakt dan dat van jou eigen haar. Door het gelijkmatig verdelen,  kunnen de extensions mooi mengen met je eigen haar. Er zijn wel duizenden kleuren haar. Meer dan een fabrikant kan leveren. Ook heeft je eigen haar vaak meerdere kleuren, door zon, veroudering, haar behandelingen etc. er wordt een kleur en structuur gezocht die het meeste bij je haar past. Dit voor een natuurlijk resultaat. Kleurnuances kunnen heel geraffineerd staan. Maar het is natuurlijk ook op te lossen door een uitwasbare kleurbehandeling zonder waterstof peroxide.

“IS EEN WEAVE/WEFT OOK GESCHIKT VOOR MIJ?”
Een weave, weft  zijn stroken haar die op een ingevlochten vlecht op je haar word genaaid of geplakt op je hoofdhuid. Dit is een afro methode die ook zeer geschikt is voor afro haar. Dit haar is vele malen sterker dan niet-afro haar. Door de kroes blijft z’on weave ook heel goed zitten. In niet-afro haar is z’on weave heel snel uitgezakt, vaak al binnen 2 weken. Als je dan je haar borstelt gaat de weave “mee bewegen”. Ook draagt een weave als een soort toupet of pruik, niet prettig dus. Vaak beschadigd het haar ook door deze methode, niet geschikt dus. En in prijs te duur voor een 2, 3 weken plezier! Ook is het weave haar vaak in “toko” kwaliteit. Na een paar wassingen krijg je er geen borstel meer doorheen! Ook is er een methode dat een weave met extensions vastgemaakt worden in het eigen haar. Ook hierbij geldt; je hebt niet het vrije gevoel van extensions, wel dat je allemaal “ matjes” op je hoofd hebt.

“KUNNEN DE EXTENSIONS HER-GEPLAATST WORDEN?”
De kwaliteit van de extensions is goed genoeg om te her-gebruiken. Hairextensions 4 you doet dit echter niet. De extensions moeten er eerst uitgehaald worden, de oude bonding moet worden verwijderd en er moet een nieuwe bonding aan bevestigd worden. De kosten van die bondings/arbeidsloon zijn in verhouding te duur. Ook is er haarverlies bij het losmaken en herbevestigen van de bonding/extension. Je haar is ook nog geknipt, krijg je extensions in veel verschillende lengtes. Je kan je voorstellen dat dit resultaat niet mooi wordt. Hairextensions 4 you heeft ook een dusdanige prijs, dat nieuwe extensions heel goed betaalbaar zijn.

“IK HEB KRUL HAAR, MAAR IK WIL ZO GRAAG STIJL HAAR, KAN DIT?”
In principe kan alles, maar of het mooi is? Extensions worden geplaatst met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Natuurlijk kunnen er ook extravagante kapsels, maar wel op een natuurlijke manier. Wel is het vaak mogelijk om van stijl naar een lichte slag te gaan of van lichte slag naar stijl haar. Er moeten dan voldoende extensions gezet worden om je natuurlijke haarstructuur over te nemen. Zie hiervoor ook de “voorbeelden”.   

 “BESCHADIGD DE HAIR-CONNECTOR MIJN EIGEN HAAR NIET?”
Nee, de bondings worden zachtgemaakt met een warmte tang, deze is afgesteld op de juiste temperatuur om de bondings zacht te maken en deze om het haar heen “te rollen”. Je haar kan deze warmte uitstekend hebben.

 “IK WIL EXTENSIONS VOOR MIJN TROUWDAG, WANNEER MOET IK ZE LATEN ZETTEN”
Hairextensions zijn natuurlijk fantastisch mooi voor z’on dag.  Het beste is ca. 2 weken van te voren ze te laten zetten. De extensions kunnen dan mooi integreren in je eigen haar. Zowel de strengen als de kwaliteit. Dit duurt 1 á 2 weken. Ondertussen kun je oefenen met je kapper voor opgestoken kapsels. De extensions worden zo gezet, dat opsteken geen probleem is.

“WAT VOOR VERZORGINGSPRODUCTEN KAN IK GEBRUIKEN?”
In principe kun je alles gebruiken, maar ónder de bondings. Siliconen maken de bondings week waardoor je ze kan gaan verliezen. Het makkelijkste is dit onder de douche te doen. Doe bv. crémespoeling onder de bondings in je haar en spoel het naar beneden uit. De kwaliteit van Hairextensions 4 you is dusdanig, dat het haar vaak mooier is dan je eigen haar. Maar zeker de hele lichte teinten blond hebben wel wat extra verzorging nodig. Net als bij je eigen haar.

“ZIJN EXTENSIONS IETS VOOR MIJ?”
Extensions zijn tot op heden, de beste methode voor europees/niet-afro haar voor volume en verlenging. Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je rekening mee moet houden, maar dan krijg je dan ook een schitterende bos haar voor terug. Wil je een verlenging dan moet je er rekening mee houden dat lang haar z’n onderhoud nodig heeft. Borstelen, ontwarren, het duurt langer voordat je haar droog is etc. Maar daar heb je dan ook wat voor! Jij bepaald of je daar een type voor bent of niet. Bij een volume(zonder verlenging) is je haar vaak makkelijker in model te brengen en heb je er minder werk aan. Simpelweg omdat je meer haar hebt en dus beter valt.

“IK IK HEB EEN VRIENDIN DIE EXTENSIONS ZET, KAN IK OOK ALLEEN HET HAAR KOPEN?”
Ja, dat kan, ze kosten dan € 80 per 25 stuks, excl. porto, alleen bij vooruitbetaling. Realiseer je wel dat  extensions professioneel gezet moeten worden< wil je geen problemen krijgen met het dragen hiervan.

MOET IK LANG WACHTEN VOOR IK EEN AFSPRAAK KAN MAKEN?
Nee, Hairextensions4 you, werkt zowel overdag als s'avonds. Er is veel haar op voorraad, dus in principe kun je snel geholpen worden.

MOET IK AANBETALEN?
Indien je een afspraak maakt om het uitgezochte haar te plaatsen, geldt er een aanbetaling van € 50. Het haar wordt voor je gereserveerd. Helaas zijn sommigen erg makkelijk en komen niet opdagen. Dit betekent; verloren uren waarin gewerkt kon worden en haar dat anders wellicht verkocht kon zijn. Uiteraard wordt de aanbetaling in mindering gebracht op het totaalbedrag. Het is op dit moment nog niet mogelijk te pinnen, in de toekomst wel.

 

 IS ER EXTENSION HAAR DAT GEEN VERZORGING NODIG HEEFT?

Dat word wel gezegt en zo verkocht. Maar in de praktijk valt het altijd tegen. Lang haar heeft altijd meer werk en verzorging nodig. Extension haar is afgeknipt en heeft geen haarzakje/voeding meer. Desondanks is de kwaliteit vaak mooier dan men zelf heeft. Hele lichte teinten zijn droger dan donkere teinten. Het haar is indiaas en zwart geweest. Daardoor(net als je zelf zwart haar hebt en kleurt) met een hoog % waterstof peroxide gekleurd. De slag en krul varianten zijn ook nog eens gepermanent. Dit is voor niemands haar goed.  Verven en permanenten levert altijd in op de kwaliteit van haar. Wel is de indiase haarstructuur vele malen sterker dan europees haar. Nogmaals; Hairextensions 4 you, heeft een hele hoge kwaliteit.

KUNNEN ER GELIJK EXTENSIONS GEPLAATST WORDEN BIJ EEN GRATIS INTAKE?
Indien je het aangeeft bij het maken van de afspraak, kan er rekening gehouden worden met een eventuele directe plaatsing.  Dit is vrijblijvend. Zeker een optie als je van ver moet komen….

WAT KAN EEN REDEN ZIJN VOOR HET UITVALLEN VAN EXTENSIONS?
Je borstelt te hard en verkeerd en er komt zodoende teveel spanning op de extensions te staan. Waardoor je deze er uit trekt.  Bij plaatsing wordt je verschillende borstel technieken geleerd, dat kost je 5 minuten per dag. Als je dit opvolgt, zul je geen onnodige extensions verliezen!  Een paar extensions verliezen is normaal. Er wordt dan ook gekeken naar de oorzaak ervan. En er wordt je opnieuw advies hiervoor gegeven om dit te voorkomen. Je kan jarenlang probleemloos met extensions lopen, indien je gewoon de simpele adviezen opvolgt.  Hairextensions vallen nooit zó maar uit je hoofd. Deze methode van hairextensions bestaat niet voor niets al zo lang en overleeft alle andere methodes! Wel is het zo, dat aan het einde van de draagtijd, de plukjes haar, waar de extensions aan vast zitten, dunner worden. Dit komt door natuurlijk haarverlies.

WELKE SERVICE ZOU IK MOETEN KRIJGEN?
Sowieso gratis voorlichting bij een intake en bij een plaatsing. Tot 2 maanden na plaatsing worden de uitgevallen extensions gratis teruggeplaatst. Je haar wordt dan gelijk ook nog gecontroleerd(of je goed borstelt, of er extensions aan elkaar zitten) er wordt je dan opnieuw advies gegeven. Ben je onzeker over je draagtijd, dan maak je een afspraak voor een gratis controle. Zeker als het de 1e keer is dat je extensions draagt, is het beter dat je na 1 maand terugkomt, om er zeker van te zijn dat alles goed gaat. Dat heeft voornamelijk met goed borstelen te maken. Na één keer extensions te hebben gedragen, weet je precies hoe je er mee om moet gaan. Ook kun je advies krijgen over shampoo, crèmespoelingen, verven, hoe je je haar straightened, etc.

 

WAT IS HET VERSCHIL MET MIJN KAPPER?
Een hairextensions specialist plaatst dagelijks hairextensions, geroutineerd werk dus, er wordt professioneel en snel geplaatst. Ook het advies is toegespitst op het dragen van extensions en er is veel kennis over extensions en de verschillende kwaliteiten. Een kapper werkt niet zo vaak met extensions(vaak ivm de hoge prijzen)en heeft dus vaak minder ervaring hiermee. Gevolg; erg lang zitten bij plaatsing, en weinig kennis betreft extensions. Houd rekening met extra kosten van het (eventueel) knippen van een coupe.

 

IK HEB ALLEEN GELD VOOR 75 EXTENSIONS(VERLENGING), KAN DAT?
Alleen als je heel dun haar hebt. Hairextensions 4 you is specialist in het zetten van extensions. Bij een intake krijg je een indicatie voor het mooiste resultaat. Indien er te weinig extensions worden gezet is het resultaat geen gezicht. Er vallen dan “gaten” in het verlengde gedeelte. Ook wordt er niet alleen aan de achter/onderkant gezet(alleen in uitzonderingsgevallen) omdat je dan altijd kleur, kwaliteits, en structuurverschil ziet; géén gezicht. Een goed hairextension specialist gebruikt niet meer dan nodig is. Indien de verlenging dik genoeg is t.o.v. het haar, is het voldoende. Dus het is niet een kwestie van een bepaald aantal extensions bestellen die je wilt, maar hoe is jou kapsel en dikte van je haar. Dit is natuurlijk persoonsgebonden. Voor een indicatie kun je langs komen voor een gratis intake, een foto insturen of vergelijk je haar met de voorbeelden. Heb je niet genoeg geld voor het benodigde aantal, dan kun je het beter niet doen en wachten. Natuurlijk zijn er goedkopere extensions, maar dit betreft dan “geschaaft” haar, die na een paar wassingen in één dode bos veranderd en er eigenlijk na 2 weken al weer uit moeten. Duurkoop dus!

 

HOE WAARDEVOL IS ADVIES?
Bij extensions heel belangrijk! Iedereen kent wel de horror verhalen over extensions. En dat kan ook jou gebeuren! Veel te vaak worden klanten weggestuurd, zonder borsteladvies, product-gebruik en draagtijd. Het zijn een paar simpele regeltjes. Maar zonder dit advies kan je haar binnen 2, 3 maanden vervilt zijn. Door het advies goed op te volgen, kun je probleemloos keer op keer extensions dragen, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen haar. Tijdens het plaatsen wordt je alles verteld over extensions. Ook krijg je advies over verven en een goede borstel.

HEB IK DURE VERZORGINGSPRODUCTEN NODIG?
Het enige wat je nodig hebt is een goede borstel(hierover krijg je advies bij een intake/plaatsing) en een elke dag shampoo(bv Schwarzkopf of L'Oreal). Veel kappers raden een hele verzorgingslijn van een speciaal extension merk aan(soms verplicht i.v.m. garantie!) Pure onzin en verkooptechniek! Onder de bondings kun je elke crèmespoeling gebruiken die je wilt. Verder heb je niets nodig.

WAT VOOR STYLINGSPRODUCTEN KAN IK GEBRUIKEN?
Mousse, haarlak, gel, stylingwater, glittersprays kunnen allemaal. Pas alleen op met glansproducten(glanshaarlak is geen probleem). Een glansgel of kokosvet bevatten siliconen/vet, waardoor het haar zo vet wordt dat extensions met borstelen eruit getrokken kunnen worden.

WAAROM MOET IK SOMS EEN MEER-PRIJS BETALEN MET UITHALEN?
Het uithalen kost 0,50 cent per extensions, inclusief het uitkammen van de dode haren. Met extensions borstel je minder haren uit per dag dan zonder extensions. Deze blijven in/boven de bonding zitten. Deze komen er bij het verwijderen uit. Indien je goed geborsteld hebt en ze maximaal 3, 4 maanden gedragen hebt, is het uit kammen geen probleem. Maar als je het langer draagt en amper geborsteld hebt krijg je vervilting boven de bondings, een soort kleine dread. Het uitkammen hiervan neemt veel tijd in beslag. De toeslag is redelijk en afhankelijk van de tijd dat er aan gewerkt wordt.