Warning: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/vhosts/hairextensions4you.nl/httpdocs/site/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/vhosts/hairextensions4you.nl/httpdocs/site/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198

 

WENSEN EN MOGELIJKHEDEN

De Indian Gold extensions die gebruikt worden zijn van een superieure kwaliteit. Dit zorgt voor een echte en natuurlijke uitstraling, en een lange levensduur, waarin de extensions ook mooi blijven. Daarom is de kwaliteit essentieel. Zowel het haar als de bonding zijn van een top-kwaliteit. De bonding is gemaakt van een polymeer(een kunsthars) Het extension-haar blijft goed in de bonding zitten(geen onnodige extension- haar verlies). En de bonding blijft goed in het eigen haar zitten. Dit garandeerd een mooie bos haar gedurende de draagtijd. Niets is zo irritant, dat na 2 weken je haar is veranderd in een klittenbos! De extensions zijn er in stijl, slag, weavy en krulhaar en in vele kleuren. Wil je voller haar, in je eigen kleur? High- of low light? Je haar verlengen en extra volume? Het kan! En nog betaalbaar ook!

Indicatie;
high/low lights; 25-50 stuks
Meer volume; vanaf 50 stuks
Volume en verlenging; vanaf 100 stuks(dun-normaal haar)
Véél volume en verlenging; 150-200 stuks(dik haar)
Filmsterrenlook; maximum 250-300 stuks(ook voor kort haar van ca. 10 cm)

De aantallen zijn afhankelijk van je kapsel, de dikte en lengte van je haar.
Natuurlijk ook wat je persoonlijke wensen zijn. De verlenging moet dik genoeg zijn en voldoende dekking geven t.o.v. je eigen haar. Anders vallen er “gaten” in. Dit is uiteraard geen gezicht. 25 extensions kunnen dan een groot verschil maken. Plaatst nooit extensions alléén in de nek/achterkant van het hoofd. De kleur en haarstructuur wijkt dan áltijd af van het eigen haar. Het resultaat is dan heel lelijk. Door andere salons wordt er regelmatig zo geplaatst. Een goede hair stylist staat niet achter deze methode en plaatst alleen extensions als het resultaat móói wordt!

Probleem-oplossing; Niet iedereen heeft mooi haar van zichzelf. Verven is mislukt, verschillende lelijke kleuren in het haar, kapot haar van bv een weave/weft, super dun haar, lelijke haar-structuur etc. Extensions zijn dan zeker een oplossing en je kan dan tóch lopen met een mooie kop met haar. Soms wordt het resultaat dan niet gewéldig, maar in ieder geval een grote verbetering. Bij een intake wordt je eerlijk verteld wat het resultaat zal zijn. Géén misleiding, geen verkooppraatjes dus ook géén teleurstelling!

 

Kleur en structuur verbetering; Hoe meer extensions, hoe meer het je haarkleur- en structuur overneemt. De extensions zijn 9 van de 10 keer mooier dan het eigen haar dus eindelijk kun je mooi haar hebben! Dit gaat alleen op bij verlengingen, dan zijn er voldoende extensions geplaatst om je eigen haar "over te nemen". Indian Gold heeft een ruim assortiment voor  het mixen van kleuren, zodat het er zéér natuurlijk uit ziet, zonder dat iemand ziet dat je extensions hebt. Ook het kiezen van 1 á 2 tinten lichter/donkerder bestaat tot de mogelijkheden(alleen bij verlenging).

In dun, stijl haar is het mogelijk om(bij voldoende extensions) te kiezen voor een andere structuur. Bijvoorbeeld een hele lichte slag of weavy. Dus ook gelijk meer volume!

 

Mooie extensions hebben te maken met 3 factoren:

1. juiste kleurbepaling

2. kwaliteit van het haar

3. juiste plaatsing/verdeling

 

Niet alles kan altijd. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk een verlenging te creëren met 50 extensions, of wanneer je haar dood geblondeerd is en niet voldoende gezond haar aanwezig is, worden er geen extensions gezet. Er wordt een haaranalyse gedaan, om te kijken hoe het met de kwaliteit van je haar gesteld is.  Er word naar de stuctuur van je haar gekeken; straight/weavy/maximum weavy of krul haar. En natuurlijk moet er een kleur bepaald worden. Ook de lengte en de dikte van het haar is belangrijk voor het bepalen van het aantal benodigde extensions. Verder worden al je vragen beantwoord over extensions.